Het Blad in 1987

Over MURK

[envira-gallery id=”455″]

De eerste stappen binnen de grafische vormgeving werden al in 1987 gezet. Op 12-jarige leeftijd maakte Murk zijn eigen krant. Niet alleen voor hemzelf, maar voor de hele straat, voor al zijn vrienden, kennissen en familie. Op de typemachine van zijn vader verwerkte Murk de kopij tot redactionele artikelen. De kopij bestond uit wat we nu ‘user-generated-content’ noemen. Zowel jonge als oude lezers leverden bij Murk kopij aan wat later terug te lezen was in Het Blad. Netjes opgemaakt in een stramien. Het aantal lezers nam toe en Het Blad ging zelfs de landgrenzen over.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze liefde voor opmaak, typografie en vorm resulteerde in een grafische professional. Na 11 jaar ervaring in de communicatiesector, is Murk vandaag de dag de drijvende kracht achter tal van grafische uitingen. De liefde voor vorm, typografie en kleurgebruik vind je terug in zijn werk.

Voor tal van opdrachtgevers, groot en klein, heeft MURK grafische vormgeving zijn diensten bewezen. Wil je weten wat MURK voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op 06 – 18 46 39 68.